Promoties

Bekijk zeker regelmatig eens mijn promoties. Leuke arrangementen of verzorgingen volgens seizoen of gelegenheid vind je hier terug…
TIP: wil je geen enkele speciale aanbieding missen, schrijf je dan zeker in op mijn nieuwsbrief!

Blossom

De lente… Een periode van ontwaken, energie en bloeien!!
Met de krachtige werking van de jasmijn olie die euforie opwekt en de rozenkwarts Guasha edelsteen die zelfacceptatie vergroot…
Is dit arrangement de perfecte harmonie van positieve energie en ware rust!
Kom genieten, ontwaak en bloei!!

  • Ontvangst met een heerlijke koffie of thee. Terwijl geniet je van een warm voetbadje verrijkt met de euforische geur van jasmijn, die jou instant een goed gevoel geeft. Om alvast de dagelijkse prikkels te vergeten…
  • Vervolgens krijg je een relaxerende Guasha massage van het lichaam met de focus op rug, schouders, nek en hoofdhuid. Guasha is een eeuwenoude schraaptechniek uit China die spanningspijnen verlicht en energie terug doet stromen.
  • Daarna volgt een ontspannende gelaatsverzorging met een Guasha gelaatsmassage die de doorbloeding gaat stimuleren en lijntjes doet verrminderen, met als afsluiter een heerlijk revitaliserend en liftend Rose masker.

Geef jezelf dit waardevolle me-time momentje !!!

Kostprijs: 99€
Duur: 2u30

 

Oriental

Laat je onderdompelen in de Oosterse wereld… Deze oosterse massage is een combinatie van hoofd, schouder, voet en rug massage. De plaatsen waar dan ook de meeste spanningen zitten. Een complete en holistische massage voor body, mind en spirit. Zoals ze zeggen in het Oosten… Massage for health!!

  • Ontvangst met een heerlijke koffie of thee. Terwijl geniet je van een warm voetbadje verrijkt met de frisse geur van citroengras… Om zo de dagelijkse prikkels en spanningen los te laten.
  • Een Indiase gelaat en hoofd massage… Doen je alvast wegzinken in een bad van zalige rust. Een combinatie van zachte bewegingen en energie gevende drukpunttechnieken, die gebaseerd is op de Ayurvedische geneeskunde.
  • Een Thaise voet massage… Is een complete zintuiglijke ervaring waar de nadruk op reflexologie word gelegd. Bevordert de harmonie tussen lichaam en geest.
  • Een Balinese schouder en rug massage… Deze massage geeft een revitaliserend effect die reikt tot aan de diepere weefsels. Een combinatie van diepe druk en lange massage strijkingen om de spierspanning te verzachten en je bloed te laten stromen. Zorgt voor een goede energiestroom en totale ontspanning.

Kostprijs: 85€
Duur: 2u

Nieuwsbrief

Schrijf je in op mijn nieuwsbrief en mis geen enkele promotie.